Reklam
Tarih : 2026-09-20 14:49:27

Ankara’da Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Ümitköy, Çankaya ve Şafaktepe Kadınlar Lokali üyeleri, “Herkes için Hareketlilik” mesajı vermek amacıyla zumba etkinliğinde buluştu.

Atatürk Çocukları ve Doğal Yaşam Parkı’nda da yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan kadınlar, hareketliliğin önemine dikkat çekti.

ABB Ümitköy Kadınlar Lokali İdarecisi Fatma Pehlivanoğlu, etkinliğin farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlendiğini belirterek, “İnsanların daha çok hareket etmesi için ya da farkındalığa katkıları bulunsun diye yapıyoruz. Herkes güzel zaman geçirdi ve eğlendi.” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi Spor Eğitmeni Emel Söyler ise Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında hareketin önemine dikkat çekmek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, “Bunu yapmak sadece sağlık açısından değil hem kendimizi değerli hissetmek açısından çok önemli. O yüzden birlikte hareketliliğe bir adım atmak için toplandık.” açıklamasında bulundu.

Etkinliklere katılan Sevda Bilim, Elif Hakverdioğlu, Selma Yalman, Gülderen Avşar ve Şeminur Arslan da hareket etmenin ve spor yapmanın önemine ilişkin görüşlerini paylaştı.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.