Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-05 00:31:00

Filenin Sultanları yarı finalde

Ay-yıldızlılar nefesleri kesen çeyrek final karşılaşmasında güçlü rakibi Hollanda’yı 3-0 ile geçerek adını son dört takım arasına yazdırdı. Coşkulu bir atmosferde oynanan maçta, Ankaralı sporseverler tezahüratları ile Filenin Sultanları’nın en büyük itici gücü oldu.

Tüm dünyada kadınların ve genç kızların güçlenmesi ve daha özgüvenli olmasını destekleyen Orkid’in Cesaret Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda madalya hedefine bir adım daha yaklaştı. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan maçta Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda şimdiye kadar oynadığı altı karşılaşmada hiç set kaybetmeyen rakibi Hollanda’yı 25-20, 25-22 ve 25-20’lik sonuçlar ile 3-0 mağlup etti. Performansları ile göz dolduran millilerimizde maçın öne çıkan ismi 16 sayı kaydeden Hande Baladın oldu. Başarılı oyuncularımız, kıran kırana geçen maç sonu, yarı finale yükselme başarısını seyirciler ile doyasıya kutladı.

2003 yılında Ankara’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’ndan tam 16 yıl sonra yeniden büyük bir başarı peşinde koşan millilerimiz, yarı finalde Polonya - Almanya eşleşmesinin galibi ile Ankara Spor Salonu’nda karşılaşacak. Avrupa Şampiyonası’nın programı; 7 Eylül’de yarı final karşılaşmaları ile devam edecek. Şampiyon takımın belli olacağı final karşılaşması ise 8 Eylül Pazar günü oynanacak.

© Copyright 2024 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.