Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Gökce’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Özdemir, Emniyet Müdürü Gökce’ye yeni görevinde başarılar diledi. Kentin huzur ve güvenliğinin en temel öncelikleri arasında yer aldığını belirten Özdemir, emniyet teşkilatıyla uyum içinde çalışmaya önem verdiklerini söyledi.
Başkan Şadi Özdemir, “Vatandaşlarımızın kendini güvende hissettiği bir kent ortamı oluşturmak ortak sorumluluğumuzdur. Nilüfer Belediyesi olarak Emniyet Müdürlüğümüz ile uyum içinde çalışmaya, projeler geliştirmeye ve güvenli bir kent hedefi için her türlü iş birliğine açığız. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Bursa İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce ise nazik ziyaret ve iyi dilekleri için Başkan Özdemir’e teşekkür etti.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2025 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.