Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-23 13:41:32

PUBG Mobile, Lionel Messi ı̇le yenı̇ ı̇ş bı̇rlı̇ğı̇ ı̇çerı̇ğı̇nı̇ açıkladı

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile, Lionel Messi temalı 20 yeni eşyanın oyuna ekleneceğini duyurdu. Efsanevi futbolcu, oyuncuların savaş alanında güçlerini ve enerjilerini açığa çıkarmalarına yardımcı olacak özel kıyafet ve eşya koleksiyonuyla birlikte PUBG Mobile'a ilk kez geliyor.

Oyuncular Kaptan Messi kıyafetinin yanı sıra yeni süsler, paraşütler, tavalar ve daha fazlasını içeren aksesuarlarla birlikte efsane haline gelebilecekler. Yeni temalı set Futbol İkonu Messi içerisinde kılıf, sırt çantası, kask, tava, PP-19 Bizon, Mini14, MK47, AKM, süs ve el bombası yer alıyor. Ardından içerisinde şapka, maske ve paraşüt bulunan Süper Efsane Messi seti oyuna geliyor. Son olarak Messi iş birliği eşyaları arasında uçak kaplaması, hoverboard, dacia ve süsleme gibi yenilikler de yer alıyor. Oyuncular ayrıca davetiye paylaşım etkinliği aracılığıyla özel PUBG Mobile X Messi işbirliği formasına sahip olabilecek.

Messi, "PUBG Mobile'ın üzerinde birlikte çalıştığımız öğeleri ortaya çıkardığını görmek çok heyecan verici. Oyuncuların muhteşem yeni kıyafetlerimizi kullandığını görmek için sabırsızlanıyorum. PUBG Mobile ile çalışmak harika bir deneyimdi ve bu ortaklığın başardıklarından gerçekten gurur duyuyorum. Savaş alanına girip bu eşyaları kendim kullanmak için sabırsızlanıyorum!" dedi. 

Tencent Games PUBG Mobile Yayıncılık Başkanı Vincent Wang ise "Messi ile işbirliği yapmak bir zevkti ve onu PUBG Mobile'da ölümsüzleştirebilmek büyük bir onur. Bu, hem PUBG Mobile oyuncuları hem de futbol hayranları için büyük bir an ve umarım herkes gerçekten özel olan bu oyun içi öğelerle güçlerini açığa çıkarmanın keyfini çıkarır" ifadelerinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.