Reklam
Vakıf Katılım900
Tarih : 2026-10-27 13:56:34

Malatya Kitap Fuarı’na yayınevi ve yazarlardan olumlu değerlendirme

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Kitapla Güçlenen Şehir” mottosuyla düzenlenen 12. Malatya Kitap Fuarı, yayınevi temsilcileri ve yazarları ağırlıyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, fuar alanındaki stantları ziyaret ederek katılımcıların organizasyona ilişkin görüşlerini dinledi.

Yayınevi temsilcileri ve yazarlar, fuarın organizasyonundan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yazar Ümit Özkan, fuarın çocukları kitaplarla ve yazarlarla buluşturmasının Malatya’nın eğitim ve kültür hayatına uzun vadede katkı sağlayacağını ifade etti.

Yazar Ramazan Öner ise “90 Saniyelik Cinayet” adlı kitabını Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri bünyesindeki MOTAŞ otobüsünde seyahat ederken yazdığını belirtti. Başkan Sami Er, katılımcılardan gelen olumlu geri bildirimlerin kendilerini motive ettiğini ve fuarı her yıl geliştirerek devam ettireceklerini kaydetti.

 

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.