Nilüfer Belediyesi’nin vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla başlattığı “Şadi Başkan’la Akşam Çayı” buluşmaları devam ediyor.
Odunluk Mahallesi’nin ardından İhsaniye Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşma, Üç Fidan Gençlik Parkı’nda yapıldı. Etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Demiröz ve Zerrin Güleş, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, İhsaniye Mahalle Muhtarı Emine Esen Akıncı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program öncesinde park alanında kurulan belediye stantlarını ve çocuk atölyelerini ziyaret eden Başkan Şadi Özdemir, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Etkinlikte vatandaşlara aşure ikramı da yapıldı.
Yaz ayları boyunca farklı mahallelerde sürdürülecek buluşmaların amacının vatandaşlarla bir araya gelmek, sorunları yerinde dinlemek ve çözüm üretmek olduğunu belirten Başkan Şadi Özdemir, belediye çalışmalarında “ortak akıl” anlayışının temel ilke olduğunu ifade etti.
Özdemir, muhtarlar, akademik odalar ve vatandaşlarla birlikte hareket etmek istediklerini belirterek, “Nilüfer Her Yerde” uygulamasının kullanılmasını istedi. Vatandaşlardan uygulama üzerinden eksikleri bildirmelerini isteyen Özdemir, “Uygulama üzerinden müfettişlik yapmanızı istiyoruz. Eksikliklerimizi bizimle paylaşın” dedi.
İhsaniye Mahalle Muhtarı Emine Esen Akıncı ise mahalleye gösterilen ilgiden dolayı Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti.
Buluşmada vatandaşların sorun, şikayet ve önerilerini dinleyen Başkan Şadi Özdemir, programın sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2026 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.