Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-03-15 00:38:00

Türkiye İMSAD ‘Geleceğe Yatırım Ödülleri’ sahiplerini buldu

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri-2018, kuruluşunun 35’inci yılını kutlayan Türkiye İMSAD’ın Üye Buluşması’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Amacımız inşaat malzemeleri sanayicilerinin sürdürülebilir kalkınmaya destek olmalarını sağlamak” dedi.

 

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), 35’inci Yıl Üye Buluşması kapsamında üye firma ve dernek temsilcileriyle bir araya geldi. Aynı zamanda‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’nin verildiği Üye Buluşması’nda konuşan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütü olarak, tüm sanayici, alt sektör derneği ve paydaş üyelerimizle 35 yıl boyunca önemli çalışmalara imza attık. Sürdürülebilirlik kavramının önemini vurgulamak için 2017 yılı itibarıyla ‘Geleceğe Yatırım Projeleri’ni ödüllendirmeye başladık. 2018 yılı ‘Geleceğe Yatırım Projeleri’nde, sürdürülebilirlik konusunda iyi uygulama örneklerinin bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği birbirinden kıymetli 27 proje yer aldı. Amacımız inşaat malzemeleri sanayisinin ve bu sektörde faaliyet gösteren şirketlerin, sürdürülebilir kalkınmaya destek olmalarını sağlamaktır. Sektöre değer kattığına inandığımız yenilikçi projeleri ödüllendirmeye devam edeceğiz çünkü farklılaşmanın temelinde inovasyon ve sürdürülebilirliğin yattığına inanıyoruz” dedi.

 

Dernek çatısı altında 35’inci yılını dolduran üyelerin yanı sıra yeni üyelere de plaket takdim edilen Üye Buluşması’na; Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, konuk konuşmacı olarak katıldı. Turizm sektörü hakkında güncel verilerden ve yenileme sektörüne yönelik iş birliği olanaklarından bahseden Oya Narin,“Projelerimize Türkiye İMSAD ve diğer turizm dernekleriyle iş birliği yaparak devam edeceğiz. Mevcut tesislerin özgün bir şekilde yenilenmesi, estetik değerlerin ön planda tutulması için proje yönetimi ve proje çözümleri konusunda iş birliği çok faydalı olacaktır” dedi.

 

35 yıllık üyelere plaket

Türkiye İMSAD’da 35 yılını dolduran firmalardan Eczacıbaşı adına Yatırımlar Direktörü Mehmet Mercan, Kaleseramik adına Genel Müdür Okan Gedik, Türk Demirdöküm adına Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, Türk Ytong adına Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Çuhadaroğlu adına Genel Müdür Kenan Aracı, Kil-San adına Kadir Başoğlu,Valfsel Armatür adına Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Duran ve İzocam adına Pazarlama Direktörü Dr. Kemal Gani Bayraktar ‘35. Yıl’ plaketlerini teslim aldı.

 

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri-2018

Üye Buluşması’nda, Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Projeleri için özel bir tören düzenlendi. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu 2018 yılında dereceye giren projelerin ödülleri sahiplerine verildi. Geleceğe Yatırım Projeleri’nde, Çevre Alanı’nda birincilik ödülünü; ‘Sinyal Kesici Tek Duvar ve Kaplama Malzemesi (Emibloc)’ projesi ile AKG Gazbeton kazandı. İkincilik ödülüne, “Aluform GES Projesi” ile Aluform Pekintaş; üçüncülük ödülüne ise “Endüstriyel Bağlayıcı Proses Yıkama Suyu Geri Kazanımı’ projesi ile Betek layık görüldü.

 

Geleceğe Yatırım Projeleri Ekonomi Alanı’nda birincilik ödülünün sahibi ‘BRICKER’ projesiyle Özyeğin Üniversitesi Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (EÇEM) oldu. İkincilik ödülüne ‘Sıcak Soğuk Su Musluk Valfi ve Pompalı Sirkülasyon Birimi’ projesiyle Erk Mühendislik layık görülürken, üçüncülük ödülü ‘Kızgın Yağ Kazan Bacası Isısının Geri Kazanılması ile Birlikte Enerji Tasarrufu’ projesi ile BTM’ye verildi.

 

Geleceğe Yatırım Projeleri Sosyal Alan’da ise birincilik ödülünü, ‘Yeni Nesil’ projesiyle Özyeğin Üniversitesi Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (EÇEM) kazanırken, ‘Akçansa Betonik Fikirler Proje Yarışması’ ile Akçansa ikincilik ödülüne layık görüldü. Üçüncülük ödülünü ‘Lineadecor Engelsiz Mutfak’ projesi ile Dekor Ahşap Ürünleri Sanayi kazandı.

 

Dereceye giren firmaların temsilcileri; AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Uğur Çelikkayalı, Aluform Pekintaş Genel Müdürü Özhan Olcay, Betek Boya Operasyonel Mükemmellik ve Endüstriyel Grup Genel Müdür Yardımcısı Serkan Büyükcan, ödüllerini Türkiye İMSAD Geçmiş Dönem Başkanı ve Mevcut Dönem Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dündar Yetişener’denÖzyeğin Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı ve EÇEM Direktörü Prof Dr. Pınar Mengüç, Erk Mühendislik Firma Kurucu Ortağı ve İnovasyon & Ar-Ge Yöneticisi İskender Kostak ve BTM Danışmanı Josef Bonfil ödüllerini Türkiye İMSAD Geçmiş Dönem Başkanı ve Mevcut Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Hinginar’danÖzyeğin Üniversitesi’nden Yüksek Mimar, Uzman Araştırmacı Yasemin Somuncu, Akçansa Kurumsal İletişim Müdürü Banu Üçer ve Dekor Ahşap Ürünleri Ürün Geliştirme Müdürü Timur Erbil ise ödüllerini Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi ve evre Dostu Malzeme Komitesi Yönetim Kurulu Koordinatörü Ercüment Yalçın’dan aldılar.

Kaynak GTC

© Copyright 2024 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.