Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un ev sahipliğinde yapılan törene CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Anafartalar Mahallesi sakinleri ile bölge halkı katıldı.
Anafartalar Ramazan Çelikkol Aile Sağlığı Merkezi yanında yer alan ve mülkiyeti Pamukkale Belediyesi’ne ait olan 327 metrekarelik alanda 3 katta toplam 970 metrekare kapalı alana sahip Pamukkale Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi, hayırserver Atom Kablo firması tarafından inşa edilecek. Toplamda 5 derslik, 3 çok amaçlı salon ve 3 ofisin yer alacağı bakımevinin 2025 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. İnşaat tamamlandığında 2-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek olan Pamukkale Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi'nin yaklaşık maliyetinin 20 milyon lira olması bekleniyor.
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün burada yalnızca bir yapının temelini atmıyoruz. Gündüz çocuk bakımevi projemiz yalnızca bir bina değil; bu bir sözün, bir hayalin ve bir inancın ilk adımıdır. Bugün Pamukkale'nin geleceğine çocuklarımız, kadınlarımız için, hayallerimize ve umudumuza kök salıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2025 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.