Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-05 16:42:00

Yüzlerce sporcudan çöp toplama etkinliği

Türkiye’nin ilk çöp torbasını tüketicilerle buluşturan Koroplast, temiz bir çevre için düzenlediği temizlik hareketlerine bir yenisini daha ekledi.

Türkiye'nin çok etaplı ultra maratonları arasında yer alan ve bine yakın sporcunun katıldığı Garmin Runfire Salt Lake Ultra Trail Maratonu’nda yarışmacılar, Koroplast tarafından başlatılan #Trashtag Challenge Hareketi kapsamında çöp topladılar.

Koroplast’ın sponsorluğunda, Tuz Gölü’nü etrafındaki çöplerden temizlemek amacıyla yapılan etkinlikte yüzlerce kişi yarışmanın ardından Koroplast’ın geri dönüştürülebilir, çevre dostu çöp torbalarıyla çevreyi temizledi.

Koroplast geçtiğimiz aylarda da yine #Trashtag Challenge hareketi kapsamında sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’nin 44 şehirde düzenlediği #KirletmeTemizle Projesi’ne de destek vermişti.

Koroplast Hakkında:

Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten, Türkiye’nin kendi kategorisinde tek Helal Sertifikalı ürünlerine sahip markası Koroplast, Türk tüketicisini 80'li yıllarda ilk defa çöp torbasıyla tanıştırdı ve planlı yatırımlarıyla sektöründe her zaman ilkeleri gerçekleştirdi. Koroplast bugün çöp torbası ve buzdolabı poşeti başta olmak üzere, streç film, alüminyum folyo, kilitli poşet, fırın torbası, pişirme kâğıdı, mikrodalga pişirme torbası, buz torbası ve dondurulmuş gıda torbasıyla birlikte geniş bir ürün yelpazesine sahip. Müşterilerinin desteği, 38 yıllık bilgi birikimi, teknolojik donanımı, Ar-Ge yatırımları ve uzman satış-pazarlama kadrosu sayesinde marka haline gelen Koroplast, ilklere imza atmaya ve tüketicilerinin içlerini rahat ettirmeye devam ediyor.

© Copyright 2024 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.