Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-03-02 08:35:42

Şirket haberleri

AVGYO – Şirketin sahip olduğu Metrocity’deki 285 m2’lik dairenin, kiracısı ATLAS’ın aylık kira bedelinin 28.634 TL olacak şekilde yenilenerek kira sözleşmelerinin 1 yıllığına uzatılmasına karar verildiği açıklandı.

BASCM – Sermaye artırımından elde edilen fonun 324,9 milyon TL’sinin banka kredi borç ödemelerinde, 207,2 milyon TL’sinin atık ısı geri kazanım yatırımında kullanıldığı açıklandı.

BOBET – İstanbul Eyüpsultan’da hazır beton üretmek üzere Bayrampaşa şubesinin açılmasına karar verildiği açıklandı.

CELHA – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 100 milyon TL’den 300 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında Bakanlığa başvuru yapıldığı açıklandı.

DAGI – Tokat Novada, İzmit Dolphin ve ArenaPark AVM’deki mağazaların kapatıldığı açıklandı.

DEVA – 364 gün vadeli 270 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

DZGYO – Ankara Etimesgut’taki bağımsız bölümün 0,60 milyon TL’ye satıldığı açıklandı.

ERCB – 90 gün vadeli 125 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

EGEEN – Şirket ile JCR Avrasya arasında bir yıl süreyle geçerli olmak üzere sözleşme imzalandığı açıklandı.

EKIZ – İzmir Menemen’de Tarımsal Amaçlı Soğuk Hava Deposu yapılması ile ilgili başvuru kapsamında Bakanlık tarafından 9,3512 hektar yüzölçümünün üzerine 0,9850 hektarlık kısmına, Tarımsal Amaçlı Soğuk Hava Deposu için verilen mimari projeler kapsamında yapılabilmesine ilişkin uygun görüş verildiği açıklandı.

FORMT – 6 MW gücündeki GES başvurusunun Bakanlık tarafından olumlu karşılandığı açıklandı.

GOKNR – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün ve yarın toplanacak.

HALKB – Birleşim Varlık Yönetim sermayesinde TMSF'nin sahibi olduğu %16 oranındaki 12.000.000 adet B Grubu Payın, 119,3 milyon TL bedelle satın alındığı açıklandı.

HEDEF – Şirket tarafından yılsonu finansalların KAP’ta açıklanması için 7 Mart’a kadar istenen ek süre SPK tarafından olumlu karşılandı.

HUBVC – Sermaye artırımından elde edilmesi beklenen fonun yatırımlarda ve operasyonel giderlerin finansmanında kullanılmasının planlandığı açıklandı.

INFO – 98 gün vadeli 150 milyon TL tutarında bono ihracı kapsamında talepler bugün toplanacak.

KAPLM – Yatırım Teşvik Belgesinin şirket merkez tesisinde oluklu mukavva kutu üretimi kapsamında alınacak baskı makinesi ve kutu katlama ve yapıştırma makinesi yatırımı için düzenlendiği, 23,0 milyon TL yatırım harcamasının öngörüldüğü açıklandı.

KONTR – Şirketin BOTAŞ tarafından düzenlenen Doğubayazıt Kompresör İstasyonu Atık Baca Gazı Isısının Enerji Dönüşümü Projesi işi ihalesine verdiği 349,8 milyon TL’lik teklifin en iyi teklif olması sonrasında, sözleşmenin imzalandığı açıklandı.

KUYAS – 500 MW’lık depolama lisansı başvurusunun yapılmasına karar verildiği açıklandı.

OSMEN – 91 gün vadeli 80 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

PRKME – Şirketin Gaziantep’te bulunan boksit üretim sahasındaki üretim faaliyetlerine tekrar başlandığı açıklandı.

RUBNS – Halka arzdan elde edilen fonun 118,6 milyon TL’sinin boya/kumaş ve arpe fabrikası yatırımında, 59,3 milyon TL’sinin GES yatırımında, 29,7 milyon TL’sinin Ataköy Prestij Konakları İnşaat Yatırımında, 89,0 milyon TL’sinin hammadde alımı ve işletme sermayesinde kullanıldığı açıklandı.

TOASO – Stellantis Grubu ile şirket arasındaki Stellantis Otomotiv paylarının devralınmasına ilişkin 400 milyon euro bedelli Çerçeve Sözleşme imzalandığı açıklandı.

TTKOM – 173 gün vadeli 900 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

TCELL – Şirket tarafından yılsonu finansalların KAP’ta açıklanması için 31 Mart’a kadar istenen ek süre SPK tarafından olumlu karşılandı.

TLMAN – Şirket tarafından yılsonu finansalların KAP’ta açıklanması için 15 Mart’a kadar istenen ek süre SPK tarafından olumlu karşılandı.

SAMAT – Şirket tarafından yılsonu finansalların KAP’ta açıklanması için 13 Mart’a kadar istenen ek süre SPK tarafından olumlu karşılandı.

SDTTR – Şirketin savunma sistemleri için yurt içi bir müşteri ile daha önce imzaladığı sözleşmeye ek olarak 0,84 milyon euro + 7,8 milyon TL tutarında sipariş aldığı açıklandı.

SUWEN – Novsun Retaıl And Management ile imzalanan bayilik sözleşmesi kapsamında ilk mağazanın Park Bulvar Mall Bakü’de açılışının gerçekleştiği açıklandı.

ULUUN – Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından açılan 59,4 milyon TL’lik buğday ihalesine verilen teklifin şirket uhdesinde kalan kısmının 8 Mart – 7 Nisan arasında teslim edileceği açıklandı.

VAKBN – Birleşim Varlık Yönetim sermayesinde TMSF'nin sahibi olduğu %16 oranındaki 12.000.000 adet B Grubu Payın, 119,3 milyon TL bedelle satın alındığı açıklandı.

YYLGD – Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından açılan 31,3 milyon dolarlık buğday ihalesine verilen teklifin şirket uhdesinde kalan kısmının Mayıs’a kadar teslim edileceği açıklandı.

YUNSA – Şirketin Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kumaş Alım ihalesine katılarak 126,0 milyon TL bedelle en uygun teklifin verildiği açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.