Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-01-19 20:23:24

Afyonkarahisar’da “4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Şöleni” düzenlendi

Programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yanı sıra çevre il ve ilçelerden belediye başkanları katılım sağladı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, mehter takımının gösterileriyle devam etti.

Programda, Afyonkarahisar Belediyesi’nin görev süresince yapmış olduğu hizmetlerin tanıtım videosu gösterildi.

AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, programdaki konuşmasında “Sendikalarımızın anlaşmasından dolayı çok mutluyum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadesini kullandı.

Kürsüye çıkan Afyonkarahisar MHP Milletvekili Mehmet Taytak, konuşmasında “Belediye iş sözleşmesinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kürsüde yaptığı konuşmada, “Hizmetlerimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik.  Vatandaşlarımızın ve personelimizin sıkıntılarını kendi sıkıntımız sayarak, hep yanlarında olduk. Yardımcıları olduk ve bazı zorluklara rağmen vermiş olduğumuz sözlerin birçoğunu yerine getirdik. Belediye personelimize 10 bin 500 TL maaş seyhayende 750 TL ben destek verdim. En düşük memur maaşını da 15 bin 500 TL yaptık.” ifadelerini kullandı.  

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ise "Biz belediyelerimizle veya işçi kardeşlerimizle kavgayla değil masada anlaşırız.” dedi

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent, “Afyonkarahisar Belediyesi ile 260 memur sözleşmesini imzalamaktan mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.