Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı temsilcileri, saha çalışmaları doğrultusunda Osmaniye Mahallesi Muhtarı Mustafa Altay, Eşref Dinçer Mahallesi Muhtarı Yusuf Güngör Al ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Çiçek’i ziyaret etti.
Ziyaretlerde, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın selamları muhtarlara iletilirken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, muhtarların sahadaki deneyimlerinin kendileri için yol gösterici olduğunu vurgulayarak misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Toprakçı, “Mahallelerimizde yaşanan bu dram, artık sadece sosyal bir sorun değil; Türk milletinin geleceğini hedef alan bir milli güvenlik meselesidir. Gençliğimizi zehirleyen bu yapılarla mücadele edilmezse, yarın çok daha ağır bedeller öderiz” dedi.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2026 karadenizpress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.